Verdens Gang

Verdens Gang, eller VG som folk flest kjenner den som er en riksdekkende avis, eller rettere sagt en tabloidavis som kommer både som papirform og også som elektronisk form. Verdens Gang var i lang tid Norges aller største avis helt fra 1981 og frem til 2010, men ble det året slått av Aftenposten. Verdens Gang har også som de fleste vet sin egen sportsbilag, men dette ble faktisk ikke lansert før 1. juni i 2005 hvor de lanserte VG Sporten som kom ut på rosa papir fem dager i uken. Ikke engang et år senere så var det så populært og etterspurt at VG utvidet tilbudet sitt til at sportsbilaget kom ut syv dager i uken fra februar i 2006.

Inne på nettversjonen av Verdens Gang så finner en avisens ulike kategorier enkelt plassert helt øverst på siden, der så finner en selvfølgelig også Sporten og også Fotball som har fått sin egen plass. Inne på VG Sporten så er det lett å holde seg oppdatert om alt innen det siste om all sport rundt i hele verden. Men da sporten fotball er så populær som den er her i Norge så har den som sagt fått sin helt egen kategori, der så kan en blant annet se på fotball på VGTV, diskutere med andre likesinnede og selvfølgelig følge med live på fotball inne på dems egen vglive.no side. I tillegg til at alle de siste nyhetene om fotball såklart blir lagt ut så fort VG har fått tak i dem så er det også delt inn i ulike kategorier på venstre del av nettsiden. Der så har det blitt delt inn i for eksempel Europa League, Champions League, Premier League, 1. divisjon og Landslaget for å nevne noen få utvalgte av kategoriene.

VG har også en link helt nederst hvor en til og med har muligheten til å hjelpe VG med noen ekstra nyheter eller tips, som rett og slett heter Tips VG Nett. En av de linkene som også mange er glad i er Sport & Spill som tar leseren videre til en ny side med blandt annet langoddsen, dagens utvalgte kamper og de siste viktigste hendelsene.